Tablouri living

Tablouri living

Livingul este locul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului și de aceea este considerat ca fiind un fel de carte de vizita pentru personalitatea dumneavoastră deoarece în momentul în care intri într-un living acesta trebuie să transmită un mesaj în mod indirect.

În acest articol vom discuta despre tablouri living și despre cum ar trebui alese acestea astfel încât ambientul camerei să fie relaxant, nici prea încărcat pentru că se trece în extremă cealaltă, dar nici gol fără nici un fel de decorațiune. De asemenea, vă vom recomanda și câteva modele de tablouri living pe care noi le-am considerat mai deosebite. 

Recomandări modele tablouri living 

Recomandările noastre au fost alese în funcție de aspectul tablourilor, dar și de calitatea materialelor folosite în crearea lor. 

1 Set Tablouri Multicanvas 5 piese

Set Tablouri Multicanvas 5 piese

Dacă aveți un perete destul de mare și culoarea acestuia destul de deschisă, atunci cu acest set de tablouri canvas veți reuși să creați un contrast plăcut ochiului, iar aspectul camerei respective se va schimba radical. Avantajul acestui set este că se poate găsi pe mai multe dimensiuni în funcție de preferințele dumneavostră, dar în același timp și de dimensiunile peretelui. Rama este din lemn, tabloul este din pânză și este recomandat să nu fie udat și trebuie să fie ferit de razele solare.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Set 3 tablouri cu LED

Set 3 tablouri cu LED

Dacă sunteți tentați de achiziționarea unui set de tablouri cu led, acesta pare a fi o achiziție de succes. Cadrul este din lemn, tabloul este 100% de tip canvas.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Tablou Canvas 100 x 70 cm

Tablou Canvas 100 x 70 cm

Un tablou canvas de dimensiunea 100x70 cm care este potrivit atât pentru living, cât și dormitor sau bucătărie. Tabloul are cadru de lemn, iar pictura este desenată pe pânză. Aspectul acestui tablou cu siguranță va schimba perspectiva camerei în care va fi poziționat.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4 Tablou luminos in intuneric

Tablou luminos in intuneric

Dacă sunteți adepții tablourilor nud, atunci acest tablou este potrivit pentru dumneavoastră. La acest model de tablou se pot alege mai multe dimensiuni în funcție de preferințele fiecăruia. Tabloul este luminescent, asta însemnând că pe timp de zi veți beneficia de culorile vibrante ale tabloului, iar noaptea veți beneficia de un efect strălucitor al acestuia.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 Tablou Fantasy Girl – Pictură pe numere

Tablou Fantasy Girl – Pictură pe numere

În ultima perioadă, pictura pe numere a devenit foarte la modă și apreciată de foarte multă lume. Foarte multe persoane își cumpără astfel de tablouri care se pot găsi atât pictate deja cât și nepictate pe care le puteți picta dumnevoastră acasă.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
6 Tablou licheni, muschi si plante stabilizate Jolie Arts

Tablou licheni, muschi si plante stabilizate Jolie Arts

În ultimul rând, un tablou de licheni este ceva diferit față de oricare alt tablou deoarece tot ce este pus pe acesta este natural: licheni, mușchi și alte plante. Aceste tablouri se pun în locuri unde exista o umiditate constantă, iar durata lor de viață poate ajunge la ani de zile. Prețul acestora este ceva mai mare datorită unicității.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Cum alegeți tabloul perfect pentru living 

Multe reguli spun că nu este indicat să plasați un tablou aproape de un mobilier înalt deoarece nu va ieși deloc în evidență. Dacă peretele este unul îngust, atunci ar trebui să alegeți un tablou vertical. Dacă este un perete destul de mare puteți alege seturi de tablouri care sunt compuse din mai multe piese. În ultimul timp, acestea din urmă sunt la mare căutare. 

Tablourile au rolul de a înfrumuseța livingul, însă dacă acestea nu aduc în plus din punct de vedere al aspectului, atunci poate că ar trebui să renunțați la respectivul model și să vă orientați către altul. Încercați ca modelul de tablou pentru living să completeze într-un mod bun decorul actual al casei dumneavoastră și să aibă o relație cu culoarea și stilul pereților. Dacă culoarea pereților este albă, crem sau orice altă culoare deschisă atunci încercați să creați un contrast puternic și să alegeți un tablou ce are în componență culori închise. 

Tablourile puse în living ar trebui plasate pe peretele potrivit, eventual pe unul gol astfel încât să reușească să îmbunătățească echilibrul vizual din camera respectivă. Indiferent de cât de mulți pereți goi aveți în living, aceștia nu ar trebui aglomerați cu zeci de tablouri deoarece niște pereți aglomerați lasă impresia că livingul respectiv pare mai mic decât este de fapt. 

Sperăm că acest articol v-a ajutat pentru a lua decizia cea mai bună privind cel mai bun tablou pentru living. 

Bogdan Moise

Bogdan Moise

Licențiat în Inginerie și în prezent la master în domeniul transporturilor, sunt pasionat de scrierea articolelor legate de casă și gradina și asta a devenit un hobby.

1 Comment
  1. De o bună perioadă de timp, alegerea tablourilor este activitatea mea preferată. M-a inspirat un prieten care își schimbă tablourile din locuință în fiecare sezon și reușește astfel să aducă o nouă față încăperilor din locuința sa.

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general