Tablouri Feng Shui pentru fiecare încăpere din casa ta

De multe ori, tablourile sunt acele detalii care completează atmosfera unei camere. Tablourile și picturile sunt acele piese de design interior care sunt folosite de sute de ani pentru a contribui la decorul total. De diferite mărimi, modele și cu diferite subiecte și teme, acestea ajung fără scăpare în casa fiecărui om. Un tablou sau orice fel de artă de perete funcționează întotdeauna excelent pentru decorul casei. Acesta poate completa întregul decor, culorile pereților, draperiile, mobilierul și orice alte accesorii de decor. Dacă în casa ta predomină culorile neutre, atunci poți opta pentru tablouri sau alte lucrări de artă care să fie în culori strălucitoare, pentru a le folosi ca accente în decorul casei. Implicit, arta de perete este întotdeauna o modalitate bună de a ne împodobi și aduce la viață locuința.

O modalitate de a-ți decora spațiul cu tablouri este conform feng shui-lui. De aceea sunt unii care caută anume tablouri feng shui, atunci când vor să cumpere tablouri pentru dormitor, living sau hol. Acestea joacă un rol în casă în diferite moduri, cum ar fi îmbunătățirea energiei pozitive care se află deja în spațiu sau slăbirea energiei negative care locuiește în spațiu. 

Recomandari Tablouri Feng Shui

1 Set tablouri de pânză imprimate, Buddha

Set tablouri de pânză imprimate, Buddha

Cu un caracter seren, acest set de 5 tablouri de pânză este ideal pentru decorarea oricărei încăperi din casa ta. Este fabricat dintr-o pânză de calitate superioară și care un cadru de lemn, iar, este în același timp impermeabil, ceea ce îl face foarte ușor de curățat. Acestea sunt ușor de agățat și vin cu o dimensiune totală de 100 x 50 cm, iar ele sunt de diferite mărimi, cum ar fi de 20 x 50 cm, 20 x 40 cm, 2- x 30 cm.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Set tablouri din pânză, imprimeu copac, galben

Set tablouri din pânză, imprimeu copac, galben

Datorită imprimeului galben cu copac, acest set de tablouri are un caracter romantic. Acest set de 5 tablouri din pânză cu imprimeu este ideal pentru orice încăpere și acestea sunt gata de montat și nu necesită înrămare suplimentară. Fiind fabricat din pânză, acest set de tablouri imprimate este rezistent la apă și ușor de curățat. Rama din lemn îi completează stabilitatea. Dimensiunea totală de 200 x 80 cm, iar fiecare tablou în parte vine cu o suprafață de 40 x 80 cm. Alege acest set mai ales pentru livingul tău, pentru a avea imaginea naturii lângă tine în orice moment al zilei.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Tablou pe sticla, Tulup, Buddha Mandala

Tablou pe sticla, Tulup, Buddha Mandala

Acest tablou feng shui vine un efect de profunzime 3D neobișnuit, cu culori puternice și bogate și este rezistent la apă, zgârieturi și denivelări. Sticla, de 4 mm grosime, este securizată cu un dispozitiv de suspendare montat din fabrică și cu ajutorul căreia redă un efect plutitor. Pe lângă acestea, acesta vine cu o greutate de 7 kg și cu o rezistență a culorii aparte, datorită protecției împotriva radiațiilor UV.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4 Tablou Buddha, Mâna de Aur a lui Buddha

Tablou Buddha, Mâna de Aur a lui Buddha

Acest tablou imprimat pe o hârtie de cretă semilucioasă, garantează și vine cu culori vii și durabile. Cu o calitate superioară, acesta este foarte ușor de agățat și nu este nevoie de costuri suplimentare pentru încadrarea lui. Cu o dimensiune de 61 x 92,5 cm, acest tablou feng shui poate contribui la bunăstarea livingului sau holului tău.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Conform feng shui, este bine să alegem tablouri puțin diferite pentru fiecare încăpere a casei noastre, în funcție de activitatea pe care o desfășurăm acolo. De aceea, dacă te întrebai ce tablouri se potrivesc pentru living, ce tablouri se potrivesc pentru hol, ce tablouri se potrivesc pentru dormitor, etc. ia în considerare următoarele recomandări și alege-ți chiar acum arta cu care îți vei completa și complementa casa și energia din casa ta.

Tablouri feng shui pentru dormitor

Potrivit feng shui, lucrările de artă liniștitoare și senzuale sunt ideale pentru dormitor. Feng shui tradițional în dormitor abordează relația conjugală pe care o pot urma și cei singuri într-o relație sau în căutarea unui partener. 

Tipurile de artă pentru dormitorul tău pot include artă de perete, sculpturi, plăci și obiecte cu teme feng shui, cum ar fi cuarțul roz sau animalele. Există numeroase simboluri feng shui pentru noroc în dragoste, în special dragostea romantică. 

Folosirea obiectelor sau a subiectelor în perechi este simbolul suprem al căsătoriei. Dacă tabloul sau obiectul pe care îl selectezi nu este o pereche, pur și simplu alege 2 bucăți pentru a simboliza uniunea dintre 2 parteneri.

Evită cu totul să alegi tablouri care arată violență, război, sânge pentru dormitorul tău pentru că acesta este locul primordial pentru relaxarea ta, așa că ar trebui să fie liniștitor și calmant, nu agitat și plin de tristețe.

Tablouri feng shui pentru living

Un tablou feng shui pentru living ar trebui să fie luminos și colorat și ar trebui să reprezinte elementele naturii și ale puterii. Se știe că elementele aduc noroc, iar alegerea unei imagini care le reflectă este o modalitate excelentă de a aduce noroc în casa ta. Alege tablouri cu flori, plante, peisaj sau pești, păsări, cai, etc. 

Unul dintre cele mai comune tablouri feng shui este cel cu cai. Acesta se presupune că aduce înțelepciune în casa oricui și semnificația lui este puternică. Dacă dezici să îl pui în sufrageria ta, se spune că vei fi protejat de obstacole și te vei putea concentra pe atingerea obiectivelor tale mai rapid.

Un tablou cu un peisaj care surprinde o cascadă este o alegere excelentă, deoarece este o temă comună folosită de maeștrii feng shui. Aceasta vine cu o liniște și o serenitate aparte.

Un tablou cu pește feng shui este o modalitate unică și elegantă de a-ți decora casa cu energie pozitivă. Deoarece peștele reprezintă elementul apă, este piesa ideală de așezat în orice colț al casei tale.

Tablourile cu cerb feng shui sunt o alegere bună pentru living cât și pentru dormitorul tău. Se spune că aceste tablouri îmbunătățesc funcția creierului, îmbunătățind învățarea, memoria și gândirea. De asemenea, te poate ajuta să-ți cureți mintea de toxine, gânduri negative și emoții blocate.

Tablouri feng shui pentru hol

Holurile leagă camerele caselor noastre și sunt ca un fel de pasajele prin care călătorim, pentru a ajunge în încăperea dorită. Cu cât un hol este mai lung, mai subțire și mai întunecat, cu atât mai mulți oameni sunt obligați să se grăbească prin el. Când organizăm esteticul holului având în vedere feng shui, vrem să încurajăm oamenii să  ia totul pas cu pas și să se bucure și de proces în același timp. 

Un hol lung este perfect pentru a crea acel perete de galerie la care te gândești de mult și nu știai unde să-l plasezi. Este de preferat să alegi tablouri care aduc viață și culori strălucitoare pe hol și să le pui în diferite locuri ale holului. De aceea, plasează-le la întâmplare pentru a crea elementul surpriză și pentru a stârni interes, mai degrabă decât un model previzibil din tablouri aranjate perfect vertical. Folosește tablourile pentru a atrage privirea către punctul focal.

Idei finale

O casă bine stilată și primitoare este una plină de artă în fiecare cameră. Cu toate acestea, este de înțeles că alegerea tablourilor pe care le vei expune în toată casa poate fi o întreprindere majoră. De aceea, atunci când vine vorba de alegerea unui tablou feng shui, ia în considerare spațiul tău și ideile menționate mai sus și fă schimbarea aceasta fără a mai sta prea mult pe gânduri. 

În cazul în care tablourile feng shui nu sunt tocmai ceea ce cauți, la noi găsești și articole despre tablouri, tablouri cu peisaje, tablouri pentru hol, tablouri moderne living, abstracte, etc. Împodobește-ți și completează-ți casa cu artă care creeze subiecte de discuție și nu numai. 

Paula Rad

Paula Rad

Absolventă a Facultății de Litere, masterandă în Comunicare Media. Ocazional, freelance writer pentru blogul totuldesprecasa.ro și part-time teacher la limba engleză în cadrul unor meditații private. Am o pasiune imensă pentru muzică, animale, ceai, cafea și orice fel de activitate care-i implică pe cei apropiați mie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general