3 Aparate de Fitness pentru Sport Acasă

Acum că Sărbătorile de Iarnă au trecut, cu siguranță ți-ai propus ca în noul an să devii o versiune mai bună a ta și să adopți un stil de viață sănătos. Pentru a te ține de această promisiune, trebuie să mănânci sănătos, dar și să faci sport. Probabil e foarte greu să te ții de amândouă pentru că lucrezi foarte mult și nu ai timp și să gătești, dar și să mergi la sală.

Și ce faci în acest caz? Nu poți să îți aduci bucătăria la sală, dar ghici ce? Îți poți aduce sala la tine acasă. Nu trebuie să te chinui să faci antrenamente online, trebuie doar să îți iei câteva accesorii și vei reuși să obții tot ce ți-ai propus în noul an.

Avem noi câteva idei pentru tine, care sunt foarte practice și te ajută să îți menții fizicul chiar de la tine de acasă. Ți-am pregătit trei aparte de fitness la preț accesibil și de o calitate superioară pentru a putea face sport chiar de la tine de acasă.

Această bancă este perfectă pentru tine dacă vrei să lucrezi de acasă brațele. Este concepută să fie folosită cu diverse grade de înclinare pentru a putea permite tonifierea mușchilor pectorali superiori, mușchii pectorali inferiori și umerii. Este un produs care promite durabilitate la 250 kg, confort datorită spumei groase, se transport ușor și se poate monta în 15 minute fără ajutor!

Stepperul MS100 Domyos este un aparat foarte ușor de folosit acasă, îl poți folosi chiar și atunci când gătești, iar din acest motiv este foarte popular în rândul persoanelor dornice să slăbească. Este un produs compact, se utilizează ușor și are 4 funcții. Exercițiile pe care le faci cu el sunt cardio și ajută la întărirea mușchilor din zona inferioară.

Dacă nu știi să te dai pe bicicletă, acest aparat este perfect pentru tine. Dispune de o pedalare fluidă, oferă confort, are un scaun ergonomic din material respirant, 6 funcții, 9 programe, se poate muta ușor dintr-o încăpere în alta și se montează în doar 35 de minute!

Nu renunța la sport! Achiziționează cel mai bun aparat fitness pentru făcut sport și îți vei întări imunitatea pentru a te proteja de viruși sau diverse boli cauzate de lipsa mișcării. Caută cel mai bun aparat fitness pentru tine și cu siguranță nu vei regreta. Pe oricare îl alegi, poți face o gramadă de exerciții variate și să știi că poate fi chiar distractiv să faci sport acasă. Orice aparat alegi, îl poți pune oriunde în casă: în bucătărie, în fața televizorului, poți să le pui și în curte dacă ai spațiu și nu vei mai fi nevoit să mergi până la sală.
Profită acum cât sunt reduceri și orice aparat fitness pentru sport va putea fi la tine acasă!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Virgilia Nona

Virgilia Nona

Masterandă în Publicitate, licențiată în PR&Comunicare și studentă la Facultatea de Drept. Ocazional scriu articole pentru totuldesprecasa.ro, sunt PR într-un ONG și instructor de majorete la un club sportiv. Îmi place arta, în timpul liber pictez. Călătoresc, sunt ambițioasă și îmi place să încerc mereu lucruri noi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general