Cum să-ți amenajezi biroul de acasă

Biroul este o încăpere extrem de importantă, chiar dacă nu lucrați de acasă.

Un astfel de spațiu se adresează atât celor care petrec mult timp în față laptopului sau calculatorului în scop profesional, cât și pentru pasionații de gaming în speță elevi sau studenți.

În aceste condiții este necesar ca atunci când vă hotărâți să amenajați un birou acasă să luați în calcul anumite aspecte pentru a reuși să creați un spațiu care să stimuleze creativitatea și productivitatea.

amenajare birou mic

Unde amenajezi biroul

În primul rând trebuie să știți că este recomandat ca biroul să fie într-o cameră separată.

De multe ori din lipsă de spațiu, biroul este integrat în sufragerie sau într-un open-space. Bineînțeles, că în astfel de condiții puteți improviza în acest mod, însă indicat ar fi să găsiți un loc cât mai liniștit, unde să vă puteți concentra.

Puteți opta pentru un birou pe colț, fructificând astfel un colț al sufrageriei, sau vă puteți amenaja balconul pentru a găzdui biroul dumneavoastră.  Indiferent de locația pentru care optați, țineți minte că un birou la geam este o alegere mai mult decât potrivită care vă asigură luminuozitatea perfectă pentru a lucra.

amenajare birou

În ceea ce privește biroul propriu-zis, o soluție foarte inteligentă este integrarea lui în interiorul un corp de mobilă.

Ingeniozitatea în ceea ce privește masa de birou este extrem de folositoare atunci când vă doriți ca mobilierul să fie funcțional și să îndeplinească mai multe roluri.

Soluția cea mai bună pentru acest aspect este mobila făcută la comandă, însă nu toți ne permitem acest lucru, astfel că încercați să jonglati cât mai mult cu mobila din casă, în așa fel încât să găsiți poziționarea ideală pentru o masă de birou, în cazul în care trebuie să vă amenajati biroul într-un open-space.

Mobilier birou

Trebuie să aveți în minte o imagine clară a modului în care va fi utilizat biroul, pentru a organiza totul în acel sens. În cazul în care aveți nevoie de mai multe ecrane sau pentru a amplasa anumite gadget-uri de care aveți nevoie în activitatea dumneavoastră, trebuie să amenajati biroul pentru a putea utiliza toate acestea în cele mai bune condiții. 

Nu uitați de lumină, pentru că este foarte importantă atunci când lucrați până târziu. Ideea principală este ca lumina să cadă în zona potrivită.

Cea mai populară soluție în materie de lumini pentru birou este lampa de birou, însă puteți alege și un lampadar pe care să-l amplasați fie lângă sau în spatele biroului.

Iluminare birou

2 Lampa de birou Hang Alb

Lampa de birou Hang Alb

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Concluzie

Este foarte important, în principal să aveți în vedere ceea ce vă doriți de la biroul dumneavoastră și mai ales să-l transformați într-un spațiu care să stimuleze creativitatea și mai ales productivitatea.

Țineți minte sfaturile de mai sus, și încercați să fiți cât mai inovativi și ingenioși atunci când vă apucați de amenajat.

Accesorii birou

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Catalin

Catalin

Jurnalist

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general