Lustre moderne pentru living – top 10 recomandări

Vrei să ai o iluminare modernă pentru livingul tău, dar să fie, totuși, ceva stilat, diferit de corpurile clasice de iluminat? Atunci a venit momentul să alegi ceva pe stilul tău. Pentru asta ai nimerit la fix. Noi suntem aici să te ajutăm să alegi dintre sutele de candelabre moderne pentru living. 

Pentru un iluminat cu stil, modern și, totodată aspectuos, un candelabru este alegerea ideală pentru locuința ta. Pe lângă utilitatea acestuia, un candelabru modern pentru living va da o notă aparte decorului ales. 

La fel ca și piesele de mobilier, corpurile de iluminat au o importanță majoră, deloc negllijabilă în amenajarea locuinței tale.

Candelabre moderne pentru living la prețuri accesibile

Da, există, iar noi am făcut pentru tine o selecție de 10 recomandări de candelabre moderne pentru living la prețuri accesibile. 

1 Candelabru NOSTALGIA

Candelabru NOSTALGIA

Alegrea numelui pentru candelabrul Nostalgia nu a fost întâmplătoare, deoarece stilul minimalist, clasic și delicat al acestuia, completat de culorile de bază, auriu și alb, cu 6 surse de lumină și înălțime de 510-815 mm și un diametru de 1000 mm, acest model este unul de impact. 
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Candelabru – Sun Ecotech – Neiva Lobby

Candelabru – Sun Ecotech – Neiva Lobby

Candelabrul de lux, conceput într-un stil postmodern, din oțel inoxidabil, cu finisaj lustruit manual și placat cu 3 straturi de protecșie și anti-oxidare, acesta va complete perfect livingul amenajat modern, în tendințe actuale.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Candelabru Vitaluce

Candelabru Vitaluce

Dacă îți dorești un candelabru cu un design minimalist, simplu și delicat, dar totodată modern, care să completeze armonios un living amenajat în culori neutre, atunci poți opta pentru un candelabru Vitaluce cu 12 surse de iluminare, cu LED incandescent și o înălțime de 56 cm.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
4 Lampa suspendata eleganta Pendul LED

Lampa suspendata eleganta Pendul LED

Candelabrul de cristal cu pendul LED și telecomandă este alternative ideală pentru un buget mic, dar care completează perfect un decor modern. Cu două surse de iluminare și o putere maximă de 720 W, acest candelabru este compromisul ideal pentru un living modern.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

De ce să alegi un candelabru modern pentru living?

Corpurile moderne de iluminat precum lustrele și candelabrele trebuie să respecte cele două aspecte principale de care un designer interior ține cont întotdeauna, și anume utilitatea și designul.

Atât lustrele, cât și candelabrele sunt corpuri eficiente de iluminat, multe modele de candelabre având minim două brațe de suport pentru becuri, obținând, astfel, o iluminare optimă și eficientă. Acestea însă, au și un design propriu.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când amenajezi livingul locuinței este alegerea elementelor care se completează armonios cu estetica designului pe care ai stabilit-o pentru această încăpere. De aceea, trebuie ca aceste elemente să fie alese nu doar pe considerente financiare, ci și pe parte estetică.

Altfel, dacă ai ales un candelabru pentru living care nu se potrivește din punct de vedere estetic cu restul elementelor decorative, cu cromatica și stilul acestuia, atunci vei avea o achiziție care nu merită pe deplin banii, tocmai pentru că, vizual, se produce o discrepanță de stil.

Candelabre moderne living

Amintește-ți că achiziția unui candelabrului perfect pentru living poate fi mai costisitoare, dar este o achiziție pe termen lung care, făcută ca la carte, va merita din plin banii.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este că, un candelabru trebuie să dispună de o iluminare suficient de bună, în raport cu dimensiunile livingului tău.

Astfel, dacă ai o lucuință mai mare, și, implicit, un living cu dimensiuni generoase, corpul de iluminat trebuie să fie suficient de puternic cât să poată asigura o iluminare optimă. De aceea este recomandat să alegi un candelabru cu mai multe brațe. 

Un alt sfat pe care ți-l oferim este să nu alegi culoarea galbenă pentru iluminatul din living, deoarece, fiind cea mai mare încăpere din locuință, tu și familia ta veți petrece mult timp în living, iar, la expunerea pe timp îndelungat, iluminarea pe baza culorii galbene irită ochii.

Cât de puternică trebuie să fie iluminarea candelabrului?

Există o formulă simplă prin care poți calcula intensitatea optimă pe care lumina provenită de la candelabrul din living trebuie să o aibă, și anume:

Să presupunem că livingul tău are dimensiunile de 5, respectiv 4 metri pătrați. Ei bine, un metru pătrat este acoperit optim din puncte de vedere al iluminării provenite de la candelabru cu o putere de 25 W. 

Prin urmare, 5×4=20 de metri pătrați. 

20 de metri pătrați x  25W= 500 W, adică aproximativ 5000 de lumeni.

Marea întrebare. Pe tine ce fel de candelabru te reprezintă cel mai mult din aceste exemple? 

P.S.: Ce design ai ales pentru livingul tău? Așteptăm răspunsurile în comentarii.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Luigia-Gabriela Sterie

Luigia-Gabriela Sterie

Absolventă a Colegiului Național ,,George Coșbuc”. Creative writer part-time, dreamer all the time. Copywriter and PR Manager. Freelancer. O poveste de succes începe atunci când nu mai aștepți de la viață să-ți ofere ceva. Te duci și îți creezi singur drumul, greșelile, amintirile, reușitele. Pe lângă toate sfaturile, succesul e doar suma momentelor în care nu ai renunțat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general