Cel mai bun ventilator cu apă

Ventilatoarele cu apă sunt o opțiune utilizată frecvent, atât pentru zone interioare, cât și exterioare, care necesită răcirea continuă a unor spațiilor mari și/sau aglomerate. Similar, în fond, ventilatoarelor obișnuite, un astfel de produs, va necesita în schimb, alimentare cu apă. Apa este sustrasă dintr-o sursă și eliberată prin micile orificii de ventilație. Rotirea lamei aparatului descompune particulele de apă în vapori fini. Apoi, aceștia se evaporă și răcesc temperatura aerului din jur. Apa din acest tip de ventilatoare are nevoie de doar câteva secunde pentru a se evapora, astfel încât particulele de apă pot fi simțite la câțiva centimetri distanță de produs. Cu toate acestea, particulele sunt atât de mici încât nu vor provoca daune de nici un fel și nu vor deranja persoanele din apropiere, reprezentând una dintre cele mai eficiente soluții în timpul zilelor toride de vară.

Odată ce ați stabilit ce tip de ventilator este cel mai potrivit pentru nevoile și spațiul dumneavoastră, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită. Un ventilator prea mare sau prea mic nu va răci eficient spațiul în cauză. Asigurați-vă că luați în considerare foarte atent suprafața spațiului de interes, obiectele sensibile (cum ar fi cele din lemn sau metal) care pot intra în contact cu vaporii și numărul de persoane care își desfășoară activitățile în acea zonă.

Iată o listă atent selectată de opțiuni din care puteți alege:

1 Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY

Ventilator cu picior Heinner HMF-18GREY

Acest model de ventilator electric este inovativ, cu aspect luxos, caracteristici rezonabile și funcționare ușoară, având atât funcții de ventilator, cât și de umidificator, care pot fi folosite împreună sau separat. Acest aparat vă pune la dispoziție aerul răcoros pe tot parcursul anului. Acesta poate fi utilizat pentru medii climatice diverse, dar în special pentru cele cu climat uscat. Ventilatorul exploatează componentele vibrațiilor ultrasonice, atomizează apa la ultra-particule de la 1 până la 5 microni și împrăștie apa în aer cu ajutorul presiunii aerului. Această funcție mărește nivelul umidității reci. Umiditatea scăzută dintr-un mediu uscat poate duce la probleme precum buze crăpate, pielea uscată, mâncărime și durere de gât. Umiditatea relativă indusă de aparat este optimă funcționării propice a organismului uman, în variate condiții. Acest tip de ventilator cu ultrasunete a fost proiectat pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil, la temperatura optimă, chiar și în medii foarte uscate.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Ventilator cu pulverizare ceață vidaXL

Ventilator cu pulverizare ceață vidaXL

Cu o putere de 75 de Wați, frecvență de 50 Hz, rezervor de apă de 3,2 litrii, înălțimea și capul ventilatorului reglabile, funcție de oscilație, flux de aer cu 3 viteze, nivel zgomot sub 55 decibeli, acest produs reprezintă o opțiune echilibrată și eficientă pentru spațiul dumneavoastră. Umidificatorul și ventilatorul pot fi utilizate separat sau împreună, după placul dumneavoastră, iar cele 3 opțiuni de viteză sunt concepute pentru a oferi varietate în funcție de mediul în care este plasat ventilatorul. Aerul uscat ce apare frecvent atât în timpul iernii, cât și al verii, este redus prin funcția de umidificare acestui produs. Astfel vă puteți bucura de până la 10 ore de funcționare prin eliminare de vapori de apă rece, prin tehnologia cu ultrasunete. Funcția de oscilație automată este ideală pentru distribuirea uniformă a vaporilor de răcire și parfumului în încăpere. Cronometrul integrat poate fi oricând folosit pentru pre-răcorirea spațiului sau pentru a opri ventilatorul în timpul nopții.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Ventilator cu pulverizare apă și telecomandă Zass ZMF 04

Ventilator cu pulverizare apă și telecomandă Zass ZMF 04

Aflat la ofertă la un preț mai mult decât rentabil, acest produs nu este doar avantajos din punct de vedere financiar, dar și când vine vorba de funcții și structură. Cu un diametru de 40,6 centimetrii acesta se potrivește atât în spații precum un living sau dormitor, cât și într-un birou ori alte spații de uz comun. Oscilația aparatului ajunge până la 60 de grade stânga sau dreapta, oferind mobilitate și eficiență. Pe lângă faptul că funcția de umidificare si ventilatorul pot fi folosite separat, acesta beneficiază de funcții de pulverizare si răcire, umidificare și îndepărtare de praf, fiind de asemenea dotat cu un panou frontal cu 4 poziții ce permite controlarea vitezei acestuia. Dispunând de o putere de 70 de Wați, acest ventilator este sigur și în jurul copiilor, poate fi oricând utilizat de oricine prin telecomanda inclusă cu o rază de acțiune de 5 metrii. 
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4 Ventilator turn Taurus TMF1500

Ventilator turn Taurus TMF1500

Ventilator de tip turn extra înalt cu funcție de nebulizator. Bucurați-vă de o senzație plăcută de răcoare în cel mai scurt timp cu acest tip de ventilator. Măsurând 120 cm înălțime, TMF1500 este un ventilator cu caracteristici elegante și moderne care poate fi amplasat oriunde. Acesta prezintă 3 viteze și 3 moduri de funcționare. Pulverizarea cu apă a ventilatorului TMF1500 este ideală pentru a combate zilele mult prea calde de vară în cel mai rapid mod posibil - apa transformată în vapor răcește împrejurimile într-o clipă și vă oferă o senzație plăcută de răcoare. Ventilatorul are încorporat un rezervor detașabil de 1,5 litri, capabil sa pulverizeze apă în continuu, pană la 7 ore, oferind astfel o funcționare optimă pentru zilele de muncă la birou și pentru cele cu temperaturi ridicate. Acesta își păstrează zgomotul sub 58 de decibeli, iar cablul de 1,5 metrii este ideal pentru a plasa fără nici o grijă ventilatorul oriunde în încăpere.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 Ventilator industrial cu pulverizare apă Orion OIF-SM626

Ventilator industrial cu pulverizare apă Orion OIF-SM626

Orion Fans este un producător global de soluții de management termic standard și personalizate, iar acest produs este unul dintre cele mai îndrăgite. Cu peste 40 de ani de experiență, Orion Fans a furnizat produse și ansambluri de răcire de calitate pentru o gamă largă de industrii și aplicații, iar acest ventilator nu e nici de cum mai prejos, dispunând de motor din cupru, 3 viteze, umiditate reglabilă, pulverizare cu apă, răcire, umidificare și desprăfuire, rezervor de apă de 36 de litrii, ajungând să funcționeze optim chiar și la 8 ore de funcționare. Acesta dispune de rezervor, oscilație de 90 de grade, înălțime reglabilă (1,7m-2m), la fel și de unghiul ventilatorului reglabil la 30 de grade. Ventilatorul facilitează o scădere de temperatură cuprinsă între 4 și 8ºC, pe o suprafață de operare de 30 până la 50 de metrii pătrați. Produsul este sigur și eficient din punct de vedere mai ales energetic.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficiile ventilatorului cu pulverizator de apă

  • Ventilatoarele portabile cu pulverizator, de exemplu, sunt perfecte pentru răcirea spațiilor în aer liber, deoarece au capacitatea de a menține o zonă mare răcită rapid și eficient. Prin evaporarea apei, ventilatorul poate pulveriza valuri ușoare de vapori care ajută la menținerea temperaturii scăzute și umiditatea la nivel optim. Atunci când este combinat cu aerul de la ventilator sau vântul natural, veți simți o diferență semnificativă de răcoare, față de ventilatorul clasic. 
  • Ideale pentru restaurante și mese în aer liber – Este dificil să nu observați confortul evident al unui restaurant cu aer condiționat. Dacă doriți să păstrați atractivitatea de a mânca în aer liber cu menținerea răcorii în timpul sezonului cald, atunci un ventilator cu pulverizare de apă rezolvă treaba. Gândiți-vă la el ca la versiunea de răcire a unui încălzitor portabil de exterior – unitatea ajută la crearea unei atmosfere reconfortante, menținându-vă în același timp la o temperatură confortabilă pentru a vă bucura de momentele de relaxare. Ventilatoarele portabile cu apă sunt una dintre cele mai populare soluții de răcire pentru care optează lumea pe timp de vară, disponibile atât pentru spații sociale și comerciale, cât și pentru uz personal.
  • Mobile și ușor de transportat dintr-un loc în altul, în funcție de nevoi – O caracteristică excelentă a unui ventilator cu apă este că în cele mai multe cazuri, acesta este portabil. Repoziționarea ventilatorului vă permite să profitați din plin de activitatea acestuia. Să spunem, de exemplu, că direcția vântului se schimbă în timpul unui eveniment, al unei cine ,al unei întâlniri de afaceri ce are loc pe terasă – puteți muta ventilatorul oricând și oriunde pentru ca acesta să ofere oaspeților răcorire continuă. Dacă lucrați dintr-un camion de alimentare, un ventilator portabil de aburire vă poate întotdeauna menține temperatura optimă.
  • Nu sunt costisitoare – Multe ventilatoare cu pulverizare sunt proiectate având în vedere consumul de apă și electricitate. Cele mai bune ventilatoare de acest gen pot funcționa până la 7 ore pe un rezervor de 29 de litrii și folosesc o cantitate redusă de energie pentru a funcționa. Puterea pe care o produc poate scădea temperatura cu până la 20 de grade și poate ajuta la stabilizarea umidității. Ventilatoarele de acest fel pot, de asemenea, să funcționeze ca un obstacol pentru insecte atunci când amestecați câteva picături de insecticid în rezervorul de apă.

Căldura verii se apropie cu pași repezi, iar dacă nu vrei să fii prins de zilele înăbușitoare nepregătit, un ventilator portabil cu pulverizare poate salva situația!

Andreea Horj

Andreea Horj

Horj Andreea Maria (b. 1998, Borsa, Maramureș) graduated from the Babeș Bolyai University, specializing in English and Norwegian- language and literature BA and the British Cultural Studies MA. She finished her internship at the Research Center of the Contemporary British Novel, UBB and at Emil Racoviță High School, Cluj Napoca. She is currently teaching English and does specialised-terminology translations (medicine, economy, art) and literary translations (poetry, dramaturgy, cinematography) both in English and Norwegian.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general