Cel mai bun frigider side-by-side

Pe lângă toate activitățile noastre de zi cu zi, una dintre ele este mai specială și importantă în general, și anume alimentația. Un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat implică și o alimentație sănătoasă și echilibrată. Ei, asta ajungem să avem cu mici ajutoare ale unor electrocasnice, cum ar fi cuptorul, plita electrică sau frigiderul. Frigiderul este unul dintre cele mai importante pentru ca ne ajută sa păstrăm atât mâncarea gătită, cât și cea proaspătă. În contextul actual, ne referim și mai mult la un anumit tip de frigider, și anume acel tip de frigider side-by-side despre care ori am mai tot auzit sau văzut de colo-colo, ori l-am văzut în nenumărate filme de producție americană. 

De ce ar trebui sa faci această alegere? Pentru că a venit momentul să ne punem pe primul loc sănătatea și prin alte metode, care pot contribui la obiceiurile micuțe pe care alegem să le practicăm zilnic – cum ar fi gătitul mai sănătos, atenție sporită la alegerea alimentelor și așa mai departe. 

Ia în considerare recomandările noastre și vezi ce ar trebui să știi înainte de a decide să faci această achiziție și decide împreună cu noi care este cel mai bun frigider side-by-side pentru tine.

Recomandările noastre

1 Frigider Side by Side LG GMX945MC9F

Frigider Side by Side LG GMX945MC9F

Cu un estetic curat și elegant, acest frigider side-by-side de culoare neagră vine cu o serie de caracteristici gata să-ți facă viața mai ușoară. Cele 2 rafturi de sticlă și 2 sertare, 2 compartimente pentru fructe, sistem de dezghețare automat și sistem de iluminare LED sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui frigider. Cu dimensiune de 179.3 x 91.2 x 74.4 cm (I x L x A), acesta poate fi ceea ce lipsea din bucătăria și viața ta.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Frigider Side by Side Star-Light SSM-532FSS

Frigider Side by Side Star-Light SSM-532FSS

Cu un display digital și nivel de zgomot redus, acest frigider side-by-side prezintă imaginea frigiderului modern pe care îl vrem toți în casele noastre. Funcția blocare acces copii, care ne asigură că setările aparatului vor rămâne aceleași, si funcția „mod vacanță”, care asigură o funcționalitate optimă atunci când plecăm de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, fac ca acest frigider să atingă anumite standarde la care am fi visat în trecut. Cu 4 rafturi de sticlă și compartiment separat pentru fructe și legume, acest frigider side-by-side prezintă dimensiuni de 179 x 89.5 x 69 cm (I x L x A) și o greutate de 99kg.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Frigider Side by side Samsung RS50N3913BC/EO

Frigider Side by side Samsung RS50N3913BC/EO

Cu un design minimalist, elegant și armonios, acest frigider side-by-side oferă casei tale acel aer elegant și proaspăt, caracteristic oricărei case moderne și îngrijite. Tehnologia Digital Inverter folosită în conceperea acestui produs, promite mai puțin zgomot și mai puțină energie consumată. Acesta răcește bine fiecare colț și promite o congelare uniformă, fără bucăți de gheață în plus. Datorită sistemului bine gândit de depozitare, acesta permite depozitarea mai multor alimente într-un mod mai eficient. Cu dimensiuni de 178.9 x 91.2 x 73.4 cm (I x L x A), acesta este alegerea ideală pentru oricine.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4 Frigider Side by Side Liebherr SBS 7212

Frigider Side by Side Liebherr SBS 7212

Acest frigider side-by-side vine cu un estetic curat, alb, special pentru cei care preferă să aleagă culori precum albul, pentru a face ca spațiul să pară mai mare și mai deschis. Acesta vine cu anumite caracteristici și specificații, cum ar fi capacitatea de congelare de 20kg/25h și 8 compartimente ale congelatorului, plus încă 7 ale frigiderului, cu material de sticlă si iluminare interioară LED, consum energetic de 485 kWh/an si dimensiuni de 185.2 x 121 x 63 cm (I x L x A).
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 Frigider Side-By-Side BOSCH KAD93VIFP

Frigider Side-By-Side BOSCH KAD93VIFP

Cu condiții optime de depozitare, acest frigider side-by-side ajută ca alimentele tale să își păstreze consistența și calitatea ideală. Cu o temperatură constantă, contribuie la menținerea prospețimii produselor. Acesta prezintă dimensiuni de 179 x 91 x 71 cm (I x L x A) și caracteristici precum funcția MultiAirFlow, iluminare LED, rafturi de sticlă și 7 compartimente totale. Cu nivel de zgomot redus, acesta poate fi una dintre cele mai potrivite alegeri pentru nevoile tale.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Ce este un frigider side-by-side?

Dacă nu a fost evident până acum, acesta este faimosul frigider cu 2 uși care, oferă o calitate și un spațiu semnificativ atât pentru partea frigiderului, cât și pentru cea a congelatorului. În foarte multe cazuri, în trecut, mulți oameni s-au confruntat – și încă se confruntă – cu lipsa spațiului din congelator deoarece acesta nu a fost o prioritate în crearea acestui aparat. 

Pe lângă faptul că are 2 uși separate și este mai mare decât frigiderele obișnuite, acesta vine și cu o tehnologie complet nouă, inovativă și inteligentă care îți va face viața mult mai ușoară. 

Cu unul dintre cele mai bune frigidere side-by-side, vei ajunge la punctul cel mai favorabil pentru depozitarea alimentelor dar și când vine vorba de stil. Stilul lor estetic curat și simplist vine cu o eleganță și o frumusețe aparte. Ideal pentru omul modern, acesta vine și cu caracteristici și funcționalități pe măsură.

Cât ar trebui să țină un frigider?

Durata de viață estimată a unui frigider va depinde de utilizare, condițiile de mediu și alți factori. Este recomandat să verifici și să urmeze întotdeauna instrucțiunile de utilizare și îngrijire a aparatului și a produsului.

Deși frigiderele nu rezistă atât de mult ca înainte, sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și sunt mult mai favorabile și confortabile din cauza nivelului de zgomot redus. Ceva la care lucrează toate brandurile, este posibilitatea de a face reparații pe parcurs, atunci când este nevoie, astfel încât să nu fie nevoie de o nouă achiziție o dată la câțiva ani.

.

Care sunt cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când cumperi un frigider side-by-side?

În funcție de nevoile fiecăruia, unele articole mai puțin esențiale ar putea părea un lux pentru o persoană, dar ar putea fi un ideal pentru o altă persoană. Frigiderele vin într-o varietate de dimensiuni și capacități, iar frigiderele side-by-side sunt printre unitățile cele mai mari pe care le poți cumpăra. De aceea, fii atent la anumite caracteristici pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine. 

  • Ia în considerare dimensiunile – unii oameni preferă un model cu adâncime, în timp ce alții prioritizează dimensiunea exterioară.
  • Ia în considerare spațiul de care dispui pentru plasarea frigiderului.
  • Decide esteticul și atmosfera pe care vrei să o ai în bucătăria ta.
  • Fă o listă cu nevoile tale principale și verifică potențialul de îndeplinire a nevoilor pe care le are frigiderul dorit.

Care este cea mai bună dimensiune pentru un frigider side-by-side?

Când vine vorba de dimensiunea ideală, asta chiar depinde de nevoile tale și a fiecărui om în parte. În general, conceptul frigiderului side-by-side este de a fi mai mare, mai spațios și mai încăpător și, de aceea, nu va fi mereu cea mai potrivită alegere pentru cei care dispun de un spațiu foarte mic. 

Fii mai atent în schimb la cum poți profita de spațiul de depozitare și ia în considerare rafturile din frigiderul preferat atunci când te gândiți la dimensiunea frigiderului. Rafturile reglabile vor permite o capacitate mai mare și vor crea mai mult spațiu pentru articole mai mari, în timp ce frigiderele chiar mai mari ar putea să nu aibă cele mai bune modele de depozitare care economisesc spațiu, astfel pentru a profita la maximum de capacitatea frigiderului tău.

Ce caracteristici pot obține într-un frigider side-by-side?

Rafturile reglabile 

Când vine vorba de amenajarea spațiului de depozitare, rafturile reglabile sunt din ce în ce mai frecvente în frigiderele side-by-side – acest detaliu permite aranjarea frigiderului după placul fiecăruia și permite depozitarea de alimente specifice și face ca articolele voluminoase, care altfel ar fi dificil de introdus, să încapă cu ușurință. 

Dozatorul de gheață și de apă 

Nu cu mult timp în urmă, era rar să găsești frigidere side-by-side care cu gheață și apă din ușă. Dar în zilele noastre, aceste caracteristici par să vină ca standard, chiar și în modelele mai accesibile și, este foarte probabil să-ți fie greu să găsești un frigider fără ele. În cazul în care aceasta nu este o dorință arzătoare de-a ta, există mereu și modele care nu au această caracteristică. 

Sistemul de iluminare LED

Iluminarea cu LED este o altă caracteristică standard a frigiderelor side-by-side și este esențială pentru a-ți permite să vezi toate colțurile frigiderului tău, precum și reducerea energiei utilizate. Acest tip de iluminat poate reduce, de asemenea, căldura produsă în cea mai mare parte a frigiderului în sine.

Evoluțiile moderne au dus la creșterea funcțiilor atât pentru interior cât și pentru exterior. De la vitrina alimentelor până la alte funcții inteligente, inclusiv unele modele compatibile cu Wi-Fi pe care le poți controla din telefon și unele care îți permit chiar să redai până și muzica ta preferată.

Concluzii

Știm că viața se poate complica atunci când nu ai produsul care să te ajute cu viața ta. Există atât de multe modele diferite și atât de multe alte mărci. Este posibil să nu știți care este cel mai bun și este esențial să faceți câteva cercetări înainte de a le cumpăra. Beneficiile achiziționării celui mai bun frigider side by side pe care ți-l poți permite sunt raportul calitate-preț și timpul. A fost proiectat pentru a funcționa până la un anumit standard, rezultând economii la facturile de reparații și costurile de înlocuire. Ai putea avea, de asemenea, o garanție pe frigider care are acest tip de garanție care te protejează de defecte sau defecțiuni care pot apărea.

Știm și că există multe opțiuni atunci când vine vorba de a alege cel mai bun frigider side-by-side pentru nevoile tale, dar, scopul nostru este să te ajutăm să îți dai seama de ce acesta este alegerea potrivită pentru tine și care ar putea fi un model care să îți satisfacă nevoile și să te ajutăm să iei o decizie informată. 

Un frigider side-by-side de înaltă calitate poate oferi o utilizare de lungă durată, deoarece nu sunt făcute pentru a fi aruncate sau chiar uzate înainte de „termen”. Calitatea produselor durează de obicei mult mai mult decât alternativele inferioare, ceea ce le face mai economice pe termen lung. Unul frigider de înaltă calitate va veni cu o multitudine de funcții pe care nu te vei sătura niciodată să le folosești și de care te vei bucura și folosi mereu. 

Calitatea bună își merită întotdeauna banii, deoarece păstrează lucrurile mai mult timp. Și, dacă alegi ceva foarte ieftin – în cazul unui frigider de acest tip –  sau dacă alegi să cumperi ceva folosit, nu se știe cât de mult va oferi cele mai bune rezultate. Singurul lucru mai rău decât a trebui să înlocuiești un dispozitiv stricat este să nu găsești potrivit unul atunci când ai cea mai mare nevoie.

Paula Rad

Paula Rad

Absolventă a Facultății de Litere, masterandă în Comunicare Media. Ocazional, freelance writer pentru blogul totuldesprecasa.ro și part-time teacher la limba engleză în cadrul unor meditații private. Am o pasiune imensă pentru muzică, animale, ceai, cafea și orice fel de activitate care-i implică pe cei apropiați mie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general