Cel mai bun aspirator fără sac – TOP 9 aspiratoare fără sac

Aspiratorul este unul dintre principalele instrumente de care te foloseşti pentru a îţi păstra curăţenia acasă. De ce aspiratorul?  Pentru că este un instrument accesibil din punct de vedere financiar, dar şi unul foarte practic. Tehnologia a avansat foarte mult, iar acum găseşti aspiratoare de toate felurile, de la cel mai simplu, la cel mai complex. In vogă in acest moment sunt aspiratoarele robot, vezi aici cum sa alegi cel mai bun aspirator robot sau cel mai bun aspirator cu aburi.

Cel mai popular aspirator fara sac

Însă, ce credem noi că face cu adevărat diferenţa este aspiratorul bun fără sac. Am pregătit pentru tine cele mai bune aspiratoare fără sac care există pe piaţă în momentul de faţă.

Aruncă un ochi peste lista de mai jos şi vezi care aspirator se potriveşte cel mai bine cu nevoile tale.

Cele mai bune aspiratoare fără sac

1 Aspirator fără sac Heinner

Aspirator fără sac Heinner

Aspiratorul fără sac Heinner deţine un sistem cyclonic de aspirare cu filtru HEPA 10, care are capacitatea de a reţine impurităţile aerului, recipientul de praf fiind de 2L. Acest recipient îţi oferă un aer proaspăt şi curat în casă, iar datorită peterii de 700W, vei putea să faci curat în toată casa în cel mai simplu şi rapid mod.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Aspirator fără sac Albatros

Aspirator fără sac Albatros

Aspiratorul fără sac Albatros are un tip de aspirare uscată, disponibil pe multi-suprafeţe, clasă energetică B. Acesta vine împreună cu un accesoriu pentru spaţii înguste, tub telescopic metalic, perie standard şi are o putere de 800W, clasa energetică B. Lungimea cablului este de 5m, ceea ce vă oferă uşurinţă în aspirarea unei încăperi mai mari.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
3 Aspirator fără sac SAMSUNG

Aspirator fără sac SAMSUNG

Sistemul unic al aspiratorului fără sac de la Samsung, reuşeşte să împartă camera normală de praf în două compartimente, iar acest lucru permite o curăţare mult mai bună şi o funţionare de lungă durată. Particulele mai mari de praf sunt filtrate într-o cameră externă până când ești gata să le elimini prin curăţare.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
4 Aspirator fără sac BEKO

Aspirator fără sac BEKO

Aspiratorul fără sac Beko, promite cele mai bune rezultate mulţumită sistemului de filtrare care este dublu. Poţi fi sigur că vei scăpa de alergii datorită sistemului uni şi avansat de filtrare pe care îl deţine acest aspirator. Sistemul eco-ciclonic are capacitatea să colecteze chiar şi cele mai mici particule de praf în interiorul recipientului de plastic, care este foarte uşor de curăţat. Motorul este unul economic, de 800 W.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
5 Aspirator fără sac GORENJE G Force Air Compact

Aspirator fără sac GORENJE G Force Air Compact

Aspiratorul Gorenje G Force Air Compact previne deteriorarea podelei care necesită o atenţie mai sporită, asigurând o aderenţă stabilă (de exemplu parchetul). Acesta nu lasă urme de zgârieturi şi nu deteriorează în timpul utilizării.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
6 Aspirator fără sac VORTEX

Aspirator fără sac VORTEX

Aspiratorul fără sac Vortex, are următoarele caracteristici principale: strângerea automată a cablului, deţine tuburi din plastic, perie de podea cu eficienţă sporită şi filtrul HEPA care ajută la evacuarea eficientă a aerului. Alt lucru important de menţionat este că lungimea cablului de alimentare este de 5 m şi permite utilizarea lui pe mai multe suprafeţe. Acesta are 4kg si este destinat pentru a face o curăţenie perfectă în propria ta locuinţă.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
7 Aspirator vertical fără sac Star-Light

Aspirator vertical fără sac Star-Light

Acest aspirator este conceput pentru a acţiona în toate locurile în care un aspirator normal nu poate ajunge.  Aspiratorul Star-Light te ajută să cureţi suprafeţe greu accesibile, spaţii înguste sau chiar maşina. Acesta are o putere de 600W şi te ajută să cureţi până la ultima particulă de praf de pe covor, lăsându-l foarte curat. Dimeniunea aspiratorului este una relativ mică, este special destinat depozitării în spaţii înguste. Deasemenea, acesta are o greutate de 2.33kg pentru a putea fi transportat cu uşurinţă prin casă şi pentru a nu îngreuna procesul de curăţare. 
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
8 Aspirator fără sac Rowenta

Aspirator fără sac Rowenta

Aspiratorul fără sac Rowenta oferă cele mai bune rezultate de curăţare cu un grad de confort mult mai sporit datorită design-ului compact de care dispune. Datorită motorului, aspiratorul garantează rezultate perfecte pe suprafeţe dure, iar cablul de 7,6m şi accesoriile de care beneficiază, te vor ajuta să cureţi în profunzime atât întreaga casă, cât şi maşina personală.
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
9 Aspirator fără sac PHILIPS PowerPro Compact

Aspirator fără sac PHILIPS PowerPro Compact

Aspiratorul fără sac de la Philips, captează până la 99,9 %* din praful fin pentru a te putea bucura de curăţare temeinică în întreaga casă mulţumită tehnologiei PowerCyclone 5 şi celor 3 acţiuni de cuăţare dintr-o singură mişscare, realizate de capul de aspirare TriActive.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Praful se află peste tot în jurul tău. Indiferent că te afli pe stradă, la birou sau acasă, nu ai cum să scapi de el. Ce nu ştiu foarte mulţi oameni este că praful poate să fie nociv pentru mulţi dintre ei, de aceea trebuie să aducem o importanţă deosebită acestui aspect din viaţa noastră.

Pentru a nu dezvolta alergeni sau pentru a nu ne accentua problemele sistemului respirator, este imperios necesar să facem curăţenie la noi acasă cel puţin de două ori pe săptămână şi să ne asigurăm că purtăm masca de protecţie pentru a evita inhalarea prafului.

De ce să alegi un aspirator fără sac?

Deoarece din punct de vedere financiar este mai ieftin să cureţi de fiecare dată recipientul de plastic, decât să cumperi şi să înlocuieşti mereu sacul de hârtie. Iar un alt şi cel mai important motiv ar fi faptul că este mult mai igienic, uşor de curăţat şi nu dă foarte mari bătăi de cap.

În cazul în care vrei să fugi de fiecare dată când porneşti aspiratorul datorită mirosului neplăcut pe care îl emană după o folosire mai îndelungată, noi considerăm că este vremea să îţi schimbi aspiratorul cu cel mai bun aspirator fără sac.

Golirea recipientului după aspirație poate fi partea cea mai puțin plăcută când faci curățenie, dar nu şi cu cele mai bune si ieftine aspiratoare fără sac. Fără bătaie de cap, fără pete, doar o cameră curățată cu ușurință.

Din atâtea opţiuni, trebuie să existe un aspirator fără sac care să ţi se potrivească ca şi caracteristici şi preţ. Nu uita că sănătatea ta e pe primul loc, iar cele mai bune aspiratoare sunt aspiratoarele fără sac deoarece se curăţă uşor şi nu rămâne praful în ele, oferindu-ţi un miros plăcut în momentul în care aspiri.

Virgilia Nona

Virgilia Nona

Masterandă în Publicitate, licențiată în PR&Comunicare și studentă la Facultatea de Drept. Ocazional scriu articole pentru totuldesprecasa.ro, sunt PR într-un ONG și instructor de majorete la un club sportiv. Îmi place arta, în timpul liber pictez. Călătoresc, sunt ambițioasă și îmi place să încerc mereu lucruri noi.

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general