Pareri Robinet Delimano Electric Instant

1 Robinet Delimano Electric Instant

Robinet Delimano Electric Instant

Ai auzit și tu de Robinetul Electric Delimano? Specificațiile lui indică faptul că se instalează rapid și ușor, fără să ai nevoie de un profesionist în instalații. Robinetul Delimano încălzește apa în numai câteva secunde până la o temperatură de 60° C. 
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Alternative

1 Robinet electric pentru incalzit apa (instant apa calda) Freddo SN0030, 3000W

Robinet electric pentru incalzit apa (instant apa calda) Freddo SN0030, 3000W

Uşor de instalat şi folosit
Apă caldă in 3-5 secunde
Scor recenzii: 3.85 din 5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
2 Boiler electric peste lavoar 12 L Omega SE0012Q2P

Boiler electric peste lavoar 12 L Omega SE0012Q2P

Producător italian Capacitate 12 l Uşor de instalat şi folosit
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

De ce să folosești acest produs?

Acest robinet este perfect dacă ți s-a stricat boilerul sau ai probleme cu conducta de apă. L-ai băgat în priză și în câteva secunde ai scăpat de griji. De asemenea, acesta menține apa proaspătă pentru ceai, supă sau cafea, nu e nevoie să o stochezi pentru o perioadă mai lungă de timp.

Robinetul Electric Delimano poate fi instalat în bucătărie, pivniță, garaj sau atelier și de ce nu, chiar și în bucătăria de vară. De ce să faci asta? Deoarece economisești timp, energie și apă, vei scăpa de grija altor instalații, vei avea nevoie doar de instalația standard de alimentare cu apă și o priză electrică. Super, nu?

În ceea ce privește design-ul, este unul aparte, unul elegant, care are contururi rotunjite, iar materialul este din plastic și metal. Puterea lui este de 3KW, dimensiunea de 125 x 70mm și greutatea de 772g. Un alt lucru care este important de menționat este faptul că dispune de un comutator de alimentare automat, deci nu e nevoie să conectezi cablul sau să îl deconectezi mereu de la alimentarea electrică.

Avantajele pe care le are acest robinet sunt încălzirea apei instant, diminuează necesitatea unui boiler sau a unui sistem de încălzire centrală, economisește costuri și timp, este ușor de utilizat și arată bine și poți regla foarte ușor temperatura apei.

Păreri Robinet Electric Delimano

Și totuși, care sunt părerile clienţilor legate de acest produs? Ei bine, acestea sunt împărțite. Unii susțin că este un produs foarte bun, iar alții nu îl recomandă deloc. Hai să aflăm de ce. Până la urmă este bine să ne documentăm și să fim siguri că luăm decizia corectă, fără să ne lăsăm influențați de publicitate.

Și dacă tot am vorbit de publicitate, părerile legate de Robinetul Electric Delimano susțin cu tărie și faptul că acest produs are parte de o publicitate intensă. În urma cercetărilor pe care le-am facut, putem confirma acest lucru. Acest robinet este unul dintre cele mai bune și utile produse ale firmei, fiind un aparat care chiar îți face viața mai ușoară în anumite situații, fiind foarte simplu și ușor de utilizat și montat.

Marea majoritate a cumpărătorilor susțin achiziționarea acestui produs, dar numai în anumite condiții.

Unul dintre exemplele pe care putem să vi le dăm, sunt acele persoane care stau la bloc cu mai multe etaje și nu dispun de centrală proprie. Aceste persoane știu că apa caldă nu vine așa ușor, de multe ori aproape deloc, iar în acest caz Robinetul Delimano este perfect în bucătărie sau baie deoarece încălzește repede apa.

Însă, are și un mare dezavantaj. Consumă foarte multă energie, în jur de 3.000w/h, ceea ce, în urmă părerilor date de consumatorii acestui robinet electric, înseamnă un consum ridicat, în special pentru uzul lui în bucătărie. Se recomandă evitarea spălării vaselor cu el datorită consumului și se recomandă evitarea lui dacă sunt foarte mulți membri în familie. În general este potrivit pentru cine locuiește singur, sau cu încă maxim o persoană. Desigur, să nu uităm că dacă nu sunt alte posibilități, produsul merită achiziționat într-o locuință în care apa caldă nu este cel mai accesibil lucru.

Alte persoane susțin că apa este foarte fierbinte doar când e jetul mic, iar la un jet normal apa curge la o temperatură caldă (poate chiar călduță aș spune), aceasta reglându-se în funcție de cantitatea de apă care curge.

O altă problemă pe care o întâmpină acest robinet este apa rece, care nu va curge instant rece dacă am utilizat înainte apă caldă. Trebuie să aștepți să se răcească rezervorul pentru a putea consuma apa rece.

De asemenea, dacă dorești să utilizezi apă fierbinte la un jet mai mare, sau apă ușor călduță la un jet mai mic, acest lucru nu este posibil. Robinetul este setat să ajungă la temperaturi mari atunci când este la un jet mic și să scadă în momentul în care crește jetul.

Alte păreri a Robinetului Delimano susțin că durează mult până se încălzește apa, în special cea rece, de munte. Deci dacă vrei să îți achiziționezi un astfel de produs și să îl montezi într-o zonă muntoasă, trebuie să ții cont că apa este mult mai rece acolo, iar robinetul nu va încălzi la fel de tare și rapid apa precum o face într-o zonă cu temperatură ușor mai ridicată.

Sfaturi în ceea ce privește achiziționarea Robinetului Electric Delimano.

Înainte de a achiziționa produsul, trebuie să îți măsori neapărat chiuveta și să ții cont de dimensiunea robinetului, care este unică, de 23 cm și nu uita că trebuie să se potrivească cu modelul chiuvetei tale, să nu fie prea mică pentru el.

De asemenea, acest produs este unul care are o durată de viață mai lungă, dacă ai și tu grijă de el. Așa că, nu poți să spui că nu e bun de nimic pentru că s-a stricat în câteva luni sau într-un an de zile. Sunt păreri care susțin că Robinetul Electric Delimano a ținut chiar și 3 ani, ceea ce este o perioadă destul de lungă pentru un produs utilizat zilnic la capacitate maximă.

Să nu uităm și că rezistențele electrice au o mare problemă cu apa dură sau calcaroasă. Pe rezistențele electrice ale robinetelor instant se formează depuneri de calcar care pot să împiedice transferul termic și conduc la arderea rezistenței.

Cel mai probabil acest lucru nu este prevăzut de garanția produsului, așa că trebuie să fii atent și să îngrijești robinetul pentru a nu avea probleme de-a lungul timpului.

Avantaje si Dezavantaje

Și până la urmă, să cumperi sau Robinetul Instant Electric Delimano?

Ei bine, răspunsul este DEPINDE. Părerile consumatorilor acestui produs sunt foarte greu de interpretat până nu încerci și tu produsul. Trebuie să îl testezi și abia apoi îți poți da seama cu adevărat dacă se mulează pe așteptările și cerințele tale.

Ceea ce putem să îți spunem noi este că depinde de cum ai norocul. Chiar și cele mai rezistente electrice se pot defecta.

Tu trebuie să ții cont de nevoile tale. Părerea noastră este că prețul acestui produs este relativ mare în comparație cu calitatea lui și poți să găsești robinete mai ieftine la aceeași calitate pe Aliexpress.

În altă ordine de idei, robinetul poate fi o achiziție bună dacă nu ai resurse suficiente în ceea ce privește apa caldă și este un avantaj faptul că îl poți duce cu tine oriunde și îl poți instala foarte rapid, fără ajutor. Dacă ocazional mergi să te bucuri de aer curat la cabana sau pur și simplu schimbi mediul urban cu cel rural, și nu ai resursele necesare pentru a instala un boiler, Robinetul Electric Delimano este cea mai bună și simplă soluție.

Însă, dacă ai posibilitatea să achiziționezi un boiler sau o centrală, optează pentru a doua variantă. Pentru o locuință ai nevoie de apă caldă în bucătărie, în baie și chiar și în cadă, pentru a face un duș. Este important să ai un boiler sau centrală din cauza faptului că nu poți regla temperatura robinetului, iar acest lucru creează disconfort.

Tu ce parere ai legată de Robinetul Delimano? Lasă-ne răspunsul tău mai jos, in comentarii.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Virgilia Nona

Virgilia Nona

Masterandă în Publicitate, licențiată în PR&Comunicare și studentă la Facultatea de Drept. Ocazional scriu articole pentru totuldesprecasa.ro, sunt PR într-un ONG și instructor de majorete la un club sportiv. Îmi place arta, în timpul liber pictez. Călătoresc, sunt ambițioasă și îmi place să încerc mereu lucruri noi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general