Păreri Pest repeller – Recenzii produs şi tot ce trebuie să ştii despre acesta

Popular 1 pareri pest repeller

Pest Repeller – Aparat împotriva dăunătorilor

Aparat cu ultrasunete, eficient împotriva dăunătorilor. Putere de acoperire 230 mp, fără insecticide sau alte substane toxice. Eficient împotriva șoarecilor și a altor insecte dăunătoare din locuința ta. Sigur de utilizat în prezența adulților, copiilor, câinilor, pisicilor, precum și a produselor alimentare. Funcționează prin alimentare la rețeaua electrică.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Cauţi păreri Pest Repeller? Ai ajuns în locul potrivit. Ia-ţi 10 minute şi citeşte întregul articol pentru a afla toate detaliile necesare despre produs.

Te confrunți cu veșnica problemă a rozătoarelor în locuința ta și nu știi ucm să faci să scapi mai repede de ele, dar printr-o metodă care să nu te coste o avere?

Nu îți mai face griji în această privință! Există o soluție, și a fost mereu la îndemână! Pest Repeller este un aparat cu ultrasunete care, odată ce este pus în funcțiune, elimină în mod rapid, eficient și extrem de silențios rozătoarele nedorite din locuința ta.

Nimănui nu îi place să dea ,,nas în nas” cu un șoricel în bucătărie. Da, poate că Mickey Mouse este un șoricel drăguț, dar nu și atunci când îl găsești cocoțat pe blatul din bucătărie, ronțăind tacticos și fără stres din brânza aia bună de la mama de acasă. Atunci devine o problemă existențială.

Este Pest Repeller cel mai bun aparat cu ultrasunete antirozătoare?

Pest Repeller este cel mai bine vândut produs împotriva rozătoarelor pe top-shop.ro.

Să presupunem că ești la prima achiziție a unui asemenea aparat și nu ai nici o idee legată de aparatele cu ultrasunete pentru rozătoare. Nu știi ce ar trebui să alegi, ce caracteristici trebuie să aibă, dar îți dorești ca banii tăi să nu se ducă pe apa sâmbetei și să cumperi ceva care chiar să fie folositor, nu un aparat pe care să-l arunci din primele zile în debara și să-l uiți acolo. Ei bine, avem câteva sfaturi pregătite pentru tine, pentru a putea alege soluția ideală în cazul problemei cu rozătoarele.

În primul rând, ca să poți alege cel mai bun aparat cu ultrasunete anti rozătoare, trebuie întâi să fii bine informat în privința unor astfel de aparate. Ce fac, cum funcționează, ce caracteristi trebuie să aibă, ce modele sunt mai eficiente, la ce preț se găsesc pe piață și părerile Pest Repeller ale clienților de dinaintea ta. Ei sunt cei mai buni informatori.

Câțiva factori care influențează prețul unui aparat de tip pest repeller, anti rozătoare, sunt, de cele mai multe ori, puterea emisiei și funcțiile suplimentare de care aparatul cu ultrasunete dispune. Tu, ca și cumpărător informat, trebuie să iei în calcul, neapărat, avantajele și dezavantajele unei astfel de achiziții, astfel încât să poți face cea mai bună alegere.

Nu trebuie să petreci o săptâmănă cu nasul în monitor, căutând cel  mai bun aparat. Este de ajuns să găsești avantajele și dezavantajele aparatelor care îți atrag atenția. Printre acestea, ar putea fi:

AVANTAJE PEST REPELLER

 • Primul avantaj și, de asemenea, cel mai important este tipul aparatului. Clasic sau modern? Diferența este simplu de dedus, deoarece un aparat modern vine dotat cu mai multe caracteristici, astfel încât să aibă o mai bună rezistență în timp.
 • Electricitatea.  Un aparat mai modern ca Pest Repeller vine cu un avantaj în plus pentru tine și anume consumul redus de electricitate, ceea ce este un bonus, pentru că nimeni nu își dorește facturi kilometrice la curent.
 • Modul de folosire. Un aparat cu ultrasunete împotriva rozătoarelor poate fi mai ușor de folosit decât ai putea crede, ceea ce constituie un avantaj, dacă nu ești fanul dispozitivelor complicate. Acestea pot funcționa pe bază de baterii sau conectate la o sursă de energie.
 • Siguranța. Nu ai cum să sari pese acest lucru. Așa cum știi prea bine, există celebrele metode tradiționale de a spune pa-pa șoricelului Mickey Mouse și a prietenilor săi, precum substanțe chimice dăunătoare sau otravă, dar nu credem că îți dorești așa ceva în locuința ta, mai ales dacă ai copii mici. Astfel, o metodă mult mai sigură și eficientă este un astfel de dispozitiv cu ultrasunete, care nu este dăunător nici pentru animalele de companie, în cazul în care deții astfel de animale, nici în cazul copiilor sau al familiei.
 • Prețul. Bineînțeles că un cumpărător bine informat va ține cont și de prețul unei astfel de achiziții și va vedea dacă raportul preț-calitate este unul corect, astfel încât un asemenea aparat să merite banii.  Partea bună, în cazul în care dispui de un buget mai redus, este faptul că un aparat de tip pest repeller este destul de ieftin și se încadrează în orice buget.
 • Diversitatea aparatului. Un alt bonus pe care aparatele pest repeller îl au este faptul că dispun de o diversitate și anume că acestea acționează nu doar în cazul șoriceilor, ci și împotriva insectelor precum muște, țânțari, gândaci de bucătărie și nu numai. Nu scapi doar de un musafir nedorit, ci de toți musafirii nedoriți. Mai puțin de cei care intră direct pe ușă și nu îți dau un telefon înainte. Cu aceia te descurci singur.

DEZAVANTAJE PEST REPELLER

 • Eficiența de care dispune aparatul. Acest lucru înseamnă că există unele aparate care nu pot elimina complet dăunătorii, iar tu ca și client trebuie să te asiguri că verifici procentul de eficiență împotriva dăunătorilor, precum și marja de eroare.
 • Adaptabilitatea animalelor la ultrasunetele aparatului. De-a lungul anilor, au apărut diverse opinii precum că, în timp, animalele se pot obișnui cu ultrasunetele emise de către acest tip de aparat și pot deveni, astfel, imune la acesta.
 • Raza de acoperire a aparatului. Despre astfel de aparate se mai susține faptul că ar putea fi mai efient acolo unde este activă banda de frecvență, însă dacă există rozătoare în mai multe locuri ale casei sau ale apartamentului, este posibil ca eficiența aparatului să scadă în acele zone. În acest caz, va fi necesară utilizarea a două sau mai multe aparate, în funcție de dimensiunea locuinței tale, ceea ce poate fi costisitor și deranjant.

În general, părerile Pest Repeller ale clienţilor sunt pozitive. Pe Top-Shop.ro, în secţiunea de review-uri Pest Repeller sunt peste 100 recenzii cu o medie de 4 din 5 stele.

Cum funcţionează Pest Repeller?

Pentru a fi mai ușor procesul de decizie de cumpărare, trebuie să înțelegi cum funcționează un astfel de aparat. 

Aceste aparate emit sunete între 65 dB și 135 dB, care sunt foarte înalte pentru rozătoare, dar imperceptibile pentru urechea umană. În acest mod, rozătoarele, gândacii de bucătărie, țânțarii, furnicile, muștele vor fi deranjate de sunetele emise, dar tu și familia ta nici măcar nu veți simți că aveți un astfel de aparat în casă, deoarece urechea umană nu percepe astfel de sunete.

Dacă îți faci griji pentru animalele de companie, ei bine, acestea nu vor fi afectate de sunetele emise de aparat. Doar în cazul dăunătoarelor, efectul produs de către ultrasunetele emise este unul de creare a confuziei, convulsiilor sau chiar a decesului, dar, în cele mai multe situații, acestea vor fi deranjate de sunetele emise și vor părăsi locuința ta în cel mai scurt timp. Efectul unui aparat de tip Pest Repeller este vizibil încă din primele 10 zile.

Câte difuzoare are aparatul Pest Repeller și ce emisii produce?

Există, la momentul actual, pe piață, aparate cu unul sau mai multe difuzoare. Eficiența aparatului este dată și de numărul difuzoarelor, astfel că, aparatele ieftine, cu un singur difuzor, nu au aceeași eficiență ca un aparat Pest Repeller care are o emisie pe rază de 230 de metri pătrați.

Distanța acoperită

Distanța de emisie a ultrasunetelor este un factor decisiv în alegerea unui astfel de aparat. 

Aparatul pest Repeller are o arie de acoperire de 230 de metri pătrați. În comparație cu cel mai ieftin aparat de pe piață care acoperă doar 1-2 mp sau cu unul de calitate medie care acoperă în jurul a 120 de mp, aparatul Pest Repeller are o arie de acoperire mult mai mare, ceea ce reprezintă un bonus.

Ce efect are asupra altor animale?

Aparatul Pest Repeller este dăunător unei întregi liste de animale. În cazul în care ai acasă sau în preajma locuinței animale precum: nurcă, hamster, gerbil, porcușor de guineea, chinchilla, tarantulă, orice animal de mici dimensiuni sau alte animale înrudite cu rozătoarele, ori alte specii de rozătoare, NU folosi acest aparat, deoarece le va fi dăunător.

În schimb, pentru animale de companie precum câini și pisici, acesta este un aparat sigur, care nu le va fi dăunător.

Unde găsești aparatul Pest Repeller?

Nici măcar nu mai trebuie să-l cauți. Acum că ești bine informat în privința acestui aparat, îl poți achiziționa de pe link-ul de mai jos, la cel mai mic preț.

Popular 1 pareri pest repeller

Pest Repeller – Aparat împotriva dăunătorilor

Aparat cu ultrasunete, eficient împotriva dăunătorilor. Putere de acoperire 230 mp, fără insecticide sau alte substane toxice. Eficient împotriva șoarecilor și a altor insecte dăunătoare din locuința ta. Sigur de utilizat în prezența adulților, copiilor, câinilor, pisicilor, precum și a produselor alimentare. Funcționează prin alimentare la rețeaua electrică.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Păreri Pest Repeller

Ai achiziţionat acest produs? Lasă-ne în comentarii părerea ta despre acesta. Review-urile Pest Repeller pot ajuta alţi utilizatori ai site-ului în procesul de decizie. Mulţumim!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Luigia-Gabriela Sterie

Luigia-Gabriela Sterie

Absolventă a Colegiului Național ,,George Coșbuc”. Creative writer part-time, dreamer all the time. Copywriter and PR Manager. Freelancer. O poveste de succes începe atunci când nu mai aștepți de la viață să-ți ofere ceva. Te duci și îți creezi singur drumul, greșelile, amintirile, reușitele. Pe lângă toate sfaturile, succesul e doar suma momentelor în care nu ai renunțat.

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. “Aceste aparate emit sunete cu frecvențe între 65 dB și 135 dB”
  “Majoritatea aparatelor au o putere de emisie a sunetului care variază între 65 dB și 135 dB. Ei bine, aparatul Pest Repeller are o intensitate de 50 Hz și o putere de 220-240 V.”
  La fizica sunteti praf si pulbere ! Cele de mai sus sunt notiuni de clasa a cincea. In rest, fara comentarii.
  Sunt curios daca veti publica acest comentariu.

  • Salut Florin!

   Multumim pentru observatii, din pacate articolul nu a fost verificat corespunzator inainte de publicare :). Am updatat articolul.

   Echipa totuldesprecasa.ro

 2. am achizitionat aceste aparate Pest Repeller nefiind insotite de manual de instructiuni, certificat de garantie, termen de valabilitate,
  modul de functionare.
  puse in priza scot un sunet strident insuportabil.
  am intrebat distribuitorul daca este normal , nu am primit nici un raspuns.
  nu le pot folosi si nu le recomand.

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general