Cele mai bune cazi de baie

Este evident faptul că pentru mulți, cada de baie este cea mai bună alegere, reprezentând un garant al relaxării. Totuși de cele mai multe ori, alegem cada de baie influențați de cu totul alți factori cum ar fi spațiul, și de multe ori ajungem să renunțăm la ideea unei cazi tot din cauza spațiului.

Acestea fiind spuse, în cele ce urmează vom realiza un top 5, al celor mai bune căzi de baie atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere financiar. Vom face o trecere în revistă punând în evidență toate elementele pe care dumneavoastră trebuie să le aveți în vedere atunci când vă alegeți cada de baie. 

Cele mai bune căzi de baie

Alegerea editorului 1 Cada retro

Cada retro de mijloc Florida Venus New 155×73 cm

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
10
Cel mai vandut 2 cada baie

Cada rectangulara Besco Modern 130×70

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
9
Popular 3 Cada freestanding Florida Ava 159×75 cm

Cada freestanding Florida Ava 159×75 cm

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
9.5
Popular 4 Cada colt Besco Mia 140×140 cm

Cada colt Besco Mia 140×140 cm

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
9
Popular 5 cada asimetrica

Cada asimetrica Besco Infinity 170×110 dreapta

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
9

Pentru a evita asemenea ipostaze în care sunteți nevoiți să faceți concesii atunci când vă amenajați baia, fie din lipsă de spațiu sau din lipsă de fonduri suficiente, aveți nevoie de o imagine clară asupra produselor disponibile pe piață.

Astfel veți putea face alegerea potrivită, având posibilitatea de a vă apropia de baia pe care v-o doriți.

Așa cum menționam și la început, este important să aveți o viziune asupra spațiului pe care îl aveți la dispoziție, în așa fel încât cadă să se încadreze cât mai bine din toate punctele de vedere.

 • Dimensiuni cada: 130 x 70cm
 • Material: Acril
 • Finisaj: Alb
 • Capacitate: 130 litri

Acest tip de cadă, se încadrează perfect într-o baie cu un design modern.

Veți putea obține un ambient plăcut, datorită design-ului și a formei ergonomice. Cu alte cuvinte vă veți putea bucura de o baie fierbinte, profitând de interiorul confortabil al căzii.

De asemenea, datorită faptului că, dimensiunile variază între 130 și 170 cum, aveți posibilitatea să vă bucurați de o astfel de cadă atât într-o baie de dimensiuni mai mici cât și într-o baie matrimonială.

Pe lângă toate acestea, cada rectangulară Besco Modern este durabilă, oferindu-vă atât confort cât și calitate toate la un preț foarte accesibil. Astfel că este alegerea perfectă pentru cei cu un buget mai restrâns.

 • Dimensiuni cada: 140 x 140cm
 • Material: Acril
 • Finisaj: Alb
 • Volum apa: 250 litri

O cadă pe colț este fără îndoială o alegere mai mult decât perfect pentru o baie de dimensiuni mici. 

Cada colț Besco Mia are un design extrem de elegant definit prin linii curbe. Fiind realizată din materia acrilic sanitar, cada este extrem de robustă, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în privința durabilității ei. 

Atât dimensiunile cât și elementele de design sunt gândite pentru a vă oferi confortul unei băi relaxante. Peste toate, cada vine cu toate beneficiile unei căzi pe colț. 

Veți câștiga mult spațiu în baia dumneavoastră mai ales dacă nu aveți prea mult la dispoziție, însă cada se va încadra bine și într-o baie spațioasă, datorită dimensiunilor generoase pentru o cadă pe colț. În ceea ce privește raportul calitate preț, avantajul este clar de partea dumneavoastră.

 • Dimensiuni cada: 155 x 73cm
 • Material: Acril sanitar
 • Finisaj: Alb
 • Picioare din bronz

Așa cum poate v-ați dat seama deja, această cadă vine cu un aer cu totul special. Astfel, dacă sunteți adepți ai stilului retro și sunteți interesat în a da un aer old fashion băii dumneavoastră această cadă este alegerea potrivită.

Construită din material acrilic cu un aspect foarte robust, cada Florida Venus New aduce un plus la capitolul eleganță. Fiind o cadă de tip freestanding, se amplasează în mod normal în mijlocul băii însă, în cazul în care nu aveți la dispoziție o baie atât de spațioasă, aveți posibilitatea să o plasați și lângă perete.

Picioarele căzii sunt realizate din bronz cu finisaje argintii, totul decorat cu motive victoriene, pentru a întregi acel aer retro despre care vorbeam anterior. Țineți minte că pentru o asemenea cadă, trebuie să adaptați întreaga baie stilului retro, asta pentru a crea un ambient perfect pentru relaxare.

În ceea ce privește prețul, acesta este puțin mai ridicat însă este ceva de așteptat pentru un asemenea tip de cadă.

 • Dimensiuni cada: 159 x 75cm
 • Material: Acril sanitar
 • Finisaj: Alb

O cadă de tip freestanding este fără îndoială, elemetul central din baie. În primul rând datorită faptului că se montează în principal în mijlocul acesteia. 

În acest sens, ar fi indicat ca baia dumneavoastră să dispună de suficient spațiu, în așa fel încât să nu se creeze acea atmosfera de baie înghesuită. Totuși, la nevoie o puteți instala și lângă perete.

În ciuda prețului puțin mai ridicat, dar normal pentru o cadă de tip freestanding, acestă cadă vine cu un design cu totul minimalist, fapt ce o face să se încadreze perfect într-o baie modernă.

Design-ul elegant al căzii oferit de către culoarea albă și liniile simple, este dublat de către un material rezistent și ușor de întreținut.

Toate acestea fac din cada Florida Ava o alegere extrem de potrivită pentru o baie cu un design modern dar în același timp simplu.

 • Dimensiuni cada: 170 x 110cm
 • Capacitate (volum): 215 litri
 • Material: Acril
 • Finisaj: Alb

Încadrându-se în categoria cazilor pe colț, Besco Infinity vine cu un design cu totul aparte. Așa cum îi spune și numele, această cadă nu respectă regulile unei căzi de colț obișnuite, având o formă asimetrică, cu margini drepte, fapt ce plasează cadă într-un grup select al cazilor moderne.

Dimensiunile sunt foarte generoase însă, o veți putea încorpora și într-o baie de dimensiuni mai reduse, având în vedere că se amplasează pe colț.

Este de menționat faptul că, în cazul acestei căzi veți avea nevoie de mai mult spațiu pe unul dintre pereți, având în vedere aspectul său asimetric de care aminteam mai devreme.

În ciuda design-ului mai neobișnuit, această cadă vă poate garanta pe lângă durabilitate și relaxarea de care aveți nevoie atunci când faceți o baie bine meritată după o zi grea.

În ceea ce privește partea financiară, cada se încadrează în categoria de prețuri accesibil, având în vedere avantajele pe care le oferă acest model.

Concluzie

În final trebuie menționat faptul că, atunci când alegeți cada de baie sau vă decorați întreaga baie, trebuie să nu scăpați din vedere un element absolut vital și anume relaxarea.

Baia dumneavoastră trebuie să garanteze prin toți porii ei, un mediu relaxant în care dumneavoastră să scăpați de stres și oboseală și bineînțeles să vă încărcați bateriile cu energie pozitivă.

Astfel, atunci când alegeți cada de baie, încercați să gășiți soluția care vă încânta cel mai mult si care vă oferă confortul dorit. Doar așa vă veți putea bucura din plin de fiecare baie pe care o veți face.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Catalin

Catalin

Jurnalist

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general