Oferte generoase la decorațiuni pe Iedera.ro!

 Acum că e vară și parcă totul e mai ușor de făcut, probabil majoritatea dintre noi privim în jur când intrăm în casă și ne gândim ce schimbări am putea aduce locuinței noastre pentru a o face mai primitoare sau mai pe placul nostru. Parcă am vrea să ne surprindem musafirii, care, fără doar și poate, sunt numeroși în vacanță. Fie că e vorba de bibeloul de pe măsuța de la intrare, lângă care ne-am săturat să ne lăsăm cheile, ori vaza aceea veche primită cu ani în urmă în care nici flori nu mai punem, decorațiunile sunt cel mai ușor de înlocuit.

Te-ai plictisit de aceeași ornamentație învechită și vrei să începi cu pași mici? Diversificarea obiectelor decorative din casa ta este probabil primul pas spre ieșirea din rutină. Și atunci ce mai aștepți? Indiferent dacă te gândești la sufragerie, dormitor, bucătărie sau baie, Iedera.ro are soluția, pentru că schimbările sunt binevenite oricând! De la decorațiuni de perete, la suporturi de lumânări și flori artificiale, iedera.ro le are pe toate pregătite pentru cei care își doresc, dacă nu neapărat să își regândească cu totul locuința, cel puțin să o înnoiască și reîmprospăteze profitând de o gamă considerabilă de idei inovative!

Fie că ai sau nu un concept preferat de design interior, este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău alegând din larga selecție de materiale, forme și culori. De la lemn, catifea, ceramică, sticlă sau piele ecologică, la o varietate de nuanțe gândite și create pentru a se putea potrivi oricărei case și oricărui cumpărător în căutare de eleganță și sensibilitate.

Decorațiunile de perete sunt mereu practice, iar modelele din această promoție nu împovărează cadrul și trec neobservabile. Pe lângă acestea, poți alege una din multele statuete hazlii avute la dispoziție, alăturându-i o nouă ramă foto cu o poză cu familia ta pentru a înviora atmosfera casei tale încă de la intrare și pentru a-i oferi identitate. Ori surprindeți musafirii cu un nou set de lumânări parfumate care să dea tonul serii și să îi bucure la discuțiile din living sau așază pe masă înainte de cină un nou vas decorativ viu colorat care să trezească interesul tuturor. Oricare dintre vasele avute la dispoziție are ceva unic care să confere originalitate încăperii, fie ca e vorba de modelul sau stilul pe care îl reprezintă.

Nu ești fanul florilor naturale și nu îți place să le vezi ofilite în mai puțin de o săptămână în vaza de pe măsuța de cafea? Preferi să le vezi înflorite și vii în grădină, dar îți lipsesc parcă și înăuntru? Nici o grijă! Varietatea noastră de decorațiuni interioare cu flori artificiale îți vine în ajutor. Poți așeza un mic măslin artificial oriunde în bucătărie, un cactus pe verandă, fără să îți faci griji că vei uita să îl uzi, ori chiar și iederă pe mobila din dormitor pentru a oferi locului acel calm și serenitate specifică naturii. Balconul tău poate fi oricând înveselit de un eucalipt în ghiveci, iar dacă se întâmplă să consideri că masa din sufragerie e mult prea goală, o ghirlandă de flori colorată în tonuri pământii este probabil tot ce îi lipsește.

Să nu uităm că și baia merită să se păstreze șic! Iar un coș de rufe bej, din răchită reprezintă probabil cea mai ușoară cale de a păstra spiritul eleganței și acolo. Serile în care tu sau oricare membru al familiei tale decide să se relaxeze cu o baie fierbinte nu se pot lipsi de atmosfera lumânărilor, iar suporturile de lumânări din ceramică și metal sunt un detaliu grațios care adaugă stil și veridicitate întregii ambianțe.

Pentru mai multă inspirație și pentru a-ți definitiva un decor personalizat, vizitează colecția de obiecte decorative de pe Iedera.ro!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Andreea Horj

Andreea Horj

Horj Andreea Maria (b. 1998, Borsa, Maramureș) graduated from the Babeș Bolyai University, specializing in English and Norwegian- language and literature BA and the British Cultural Studies MA. She finished her internship at the Research Center of the Contemporary British Novel, UBB and at Emil Racoviță High School, Cluj Napoca. She is currently teaching English and does specialised-terminology translations (medicine, economy, art) and literary translations (poetry, dramaturgy, cinematography) both in English and Norwegian.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general