Iedera.ro – Promoții de până la 70%, un nou început pentru tine şi locuința ta!

 Cu toții ne găsim la un moment dat în fața nevoii unei schimbări, dar nu știm de unde să începem. Schimbările de durată se fac în pași mici, deseori sub presiuni costisitoare, în special când vine vorba de mediul în care ne desfășurăm cel mai mult activitatea, nu doar, dar mai ales în vremuri pandemice. Astfel, propria locuință devine principala sursă de energie, iar noi trebuie să ne asigurăm că aceasta este una pozitivă. Astfel, Iedera.ro vine cu soluții care convin nu doar din punct de vedere al stilului, dar și financiar, oferindu-ne reduceri de până la 70% la mobilier, o gamă largă de decorațiuni și corpuri de iluminat.

Nu mai pierde timpul căutând în altă parte, iedera.ro îți pune la dispoziție cele mai șic idei la prețuri mai mult decât rezonabile, de la fotolii viu colorate în modele orientale, la seturi de măsuțe de cafea minimaliste, ușor de întreținut și totodată ușor de adaptat oricărei bucătării, sufragerii sau terase.

Produsele puse la dispoziție prin această promoție sunt gândite de așa natură încât să se potrivească multor idei de design, atât interior, cât și exterior, fie că e vorba de rafturi de perete subtil construite pentru a nu încărca încăperea, punând la dispoziție un nou mic spațiu de depozitare ce adaugă frumuseții de ansamblu, ori că e vorba de un cuier de metal, ușor de montat, schițând conturul unor păsări, menit să reamintească de elementele naturale atât de dragi nouă. Obiectele decorative se încadrează în aceeași intenție, variind de la bețe de bambus și figurine umane la clepsidre și ingenioase decorațiuni din ceramică.

Cui poate dăuna un mic suport în formă de copăcel cu ramurii arămii ce reușește să ofere eleganță organică încăperii la un preț de trei ori mai mic decât cel inițial. Toate aceste simboluri naturale, de la pene, la fructe, la animale, reprezintă mici schimbări ce nu doar înviorează locul, dar îi și atribuie o alură anume, una proaspătă și plină de viață.

La capitolul iluminat, știm cu toții cât de importante sunt unghiul, sursa și felul în care cade lumina, în funcție de scopul locului în care aceasta este plasată, dar și cât de costisitoare sunt materialele și designul sofisticat. Unul este rolul unei lămpi de birou din lemn care să se asorteze cu restul mobilierului, altul este rolul unei lustre menite să încarce cu lumină o întreagă sufragerie, iar promoția noastră te ajută să economisești, oferindu-ți în același timp diverse opțiuni. Aplicele de perete diferă în forme și mărimi, dar și stiluri. Poți alege o lampă modernă, neîncărcată de elemente decorative care să treacă nevăzută în camera copilului, plasată pe birou sau noptieră, ori poți alege o lampă de sticlă, cu led, a cărui design amintește de felinarele din piețele orientale, oferind pacea și spiritul unui mediu diferit și ieșit din comun.

Abajururile gotice și victoriene prescriu stilul întregii încăperi, dar și preferințele tale personale și viziunea ta asupra propriei locuințe și a stilului de viață pe care îl îmbrățișezi. Rămânând la capitolul corpurilor luminoase ce pot să-ți învioreze locuința, lampadarele nu doar că sunt ușor de mutat oriunde în casă, oferind modele sofisticate ce se potrivesc dormitorului, holului, băii sau bucătăriei, în funcție de nevoie, dar reprezintă o altă sursă de lumină și estetic pentru toate gusturile, livrată cu profesionalism de corpuri de iluminat Iedera şi variata sa gamă de reduceri.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Andreea Horj

Andreea Horj

Horj Andreea Maria (b. 1998, Borsa, Maramureș) graduated from the Babeș Bolyai University, specializing in English and Norwegian- language and literature BA and the British Cultural Studies MA. She finished her internship at the Research Center of the Contemporary British Novel, UBB and at Emil Racoviță High School, Cluj Napoca. She is currently teaching English and does specialised-terminology translations (medicine, economy, art) and literary translations (poetry, dramaturgy, cinematography) both in English and Norwegian.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general