Idei de cadouri SPORT pentru toata familia!

Sezonul rece a ajuns deja la noi, iar sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape pe zi ce trece. Indiferent că vine Moș Nicolae, Moș Crăciun sau pur si simplu o zi de naștere, tu trebuie să fii pregătit. Cadoul trebuie să fie ceva simbolic, un gest frumos care denotă o mică atenție din partea ta pentru cei dragi. Nu uita ca în principiu gestul contează, chiar dacă se întâmplă să nu nimerim mereu cele mai potrivite cadouri. De fiecare dată când faci un cadou trebuie să ții cont în mod special de vârstă, gen, sezon și context/eveniment.

Noi ne-am gândit la situația actuală a răspândirii noului virus și la faptul că sănătatea trebuie să fie pe primul plan în această iarnă pentru a ne putea bucura de sărbători aproape de familie și prieteni. Pentru a ne asigura că oamenii sunt sănătoși, trebuie să ne gândim la imunitatea corpului uman care crește în momentul în care facem sport și care ne protejează de foarte multe boli.

Pentru că vrem să alegi cele mai potrivite cadouri, își vom lăsa aici o listă de cadouri de la Decathlon care sperăm să îți fie de ajutor sau cel puțin să te inspire în ceea ce vei alege să dăruiești:

Cadouri pentru femei:

Geaca de iarnă este un cadou potrivit pentru o femeie care dorește să meargă în drumeție pe vreme rece sau ninsoare. Geaca este impermeabilă , călduroasă și incredibil de comodă. Este perfectă atât pentru drumeții, dar și doar pentru sezonul rece de iarnă.

Pantalonii Stretch pentru drumeție pe zăpadă, merg perfect cu produsul pe care ți l-am prezentat mai sus. Sunt călduroși, te protejează de frig și sunt confortabili. Nu uita cât este de important să te simți bine în drumeții sau la ieșirile cu sania împreună cu prietenii sau familia. Alege un cadou care se potrivește sezonului.

Dar ce se întâmplă dacă vine sezonul rece și nu suntem suficient de pregătiți? Ne îmbolnăvim. Și atunci, pentru a preveni acest lucru, vă recomandăm ghetele de la Decathlon care sunt foarte călduroase, impermeabile și oferă o aderență bună pentru oricine le poartă. Sezonul rece aduce multă zăpadă și gheață și este bine să ne protejăm cu încălțămintea potrivită.

De asemenea, ne-am gândit și la faptul că nu toată lumea iubește sporturile de iarnă, dar conștientizează că e important și necesar sportul în viața noastră. Așa că, vă recomandăm colanți fitness cardio care sunt confortabili, practici și au un design modern.

Un ceas cronometru de alergare sună bine! Cu ajutorul alergatului dobândești imunitate și rezistență la efort. Este important să progresăm, să alergăm puțin mai mult în fiecare zi, iar ceasul de la Decathlon este instrumentul și cadoul perfect pentru acest obiectiv.

Cadouri pentru bărbați:

Dacă ne referim la bărbați, să nu uităm că aceștia sunt mai călduroși decât femeile, dar asta nu înseamnă că hainele de iarnă nu sunt un aspect important. Recomandăm să faci cadou un polar pentru drumețiile la munte. Acest polar ține de cald, este respirant și ideal pentru un confort termic când e vorba de drumeții.

Să nu credeți că încălțămintea bărbaților trebuie ignorată. Poți face cadou o pereche de bocanci călduroși și impermeabili, perfecți pentru sezonul de iarnă. Au fața și talpa înaltă, perfectă pentru o aderență bună în zăpadă.

Boxul este un sport solicitant, care arde foarte multe calorii și care ajută la un echilibru emoțional și psihic. Poți face cadou o pereche de mănuși pentru box. Este un cadou original și poți stârni o nouă pasiune pentru acest sport.

Sporturile de iarnă sunt importante, dar, la fel ca în cazul femeilor, sunt bărbați care preferă să facă sport acasă. Cea mai bună idee pentru a se menține un bărbat în forță, este achiziționarea unor gantere cu care poate lucra diferite grupe de mușchi ale corpului. Dacă se află la început, noi le recomandăm pe acestea. Au 5 kg și au aderența perfectă.

De asemenea, pentru a rezolva una dintre principalele probleme ale bărbaților pe timpul sezonului rece, recomandăm să faceți cadou o căciulă trekking din lână pentru a ține de cald la cap. Această căciulă te protejează de frig și este perfectă pentru practicarea de trekkingului la munte.

Cadouri pentru copii:

În ceea ce privește cadourile pentru copii, cu siguranță nu vom da greș cu o geacă impermeabilă pentru zăpadă. Copiii cresc de la an la an, hainele trebuie schimbate, iar sezonul rece este preferatul copiilor. Acest produs oferă căldură, impermeabilitate fiind perfect pentru jocurile distractive de iarnă.

Copiii sunt mai curajoși de felul lor și încearcă chiar și sporturile mai extreme. Dacă nu știi ce cadou să alegi, noi își sugerăm o cască vizieră schi pentru pârtie. Aceasta nu doar că este foarte practică și contribuie la siguranța copilului, dar încurajează copilul să încerce sporturi de iarnă noi, care îi creează imunitatea de care are nevoie.

Un alt cadou ideal pentru un copil, sunt această pereche de patine. Orice copil își dorește să învețe să patineze, dar mulți nu își permit achiziționarea patinelor. Prețurile sunt chiar accesibile și suntem convinși că prin achiziționarea lor vei face un copil fericit.

Mănușile din polar pentru drumeție sunt făcute dintr-un material gros, sunt respirante și călduroase. De asemenea, întăriturile de la palme și degete îi ajută să aibă o aderență mai bună cu ele și să se bucure de zăpadă.

Iar dacă niciunl dintre cadourile pentru copii nu te-au inspirat, încearcă o minge de fotbal. Orice copil se va bucura de o minge nouă, și ce e cel mai important, fotbalul este un sport care te poți juca în orice anotimp, inclusiv iarna.

Nu uita că oricum ar fi cadoul pe care tu îl consideri ideal, acesta va fi unul deosebit și memorabil. Intenția și gestul contează. După cum spune și Richard Moss: ,,Cel mai bun cadou pe care îl poți oferi cuiva este întreaga ta atenție.’’

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Virgilia Nona

Virgilia Nona

Masterandă în Publicitate, licențiată în PR&Comunicare și studentă la Facultatea de Drept. Ocazional scriu articole pentru totuldesprecasa.ro, sunt PR într-un ONG și instructor de majorete la un club sportiv. Îmi place arta, în timpul liber pictez. Călătoresc, sunt ambițioasă și îmi place să încerc mereu lucruri noi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Totul despre casa
Logo
Enable registration in settings - general